COMENZI SI SUPORT CLIENTI
0787838371/ 0751126532, LUNI-VINERI 08:00 - 20:00
LIVRARE IN TOATA TARA
IN MAXIM 48 H
PROMOTII LUNARE
DISCOUNT PANA LA 30%
 
 
 
 
Comenzi si suport clienti
SC POL ELECTRO FONDA SRL
Str. Marasesti, nr. 79,
Rosiori de vede, Teleorman
 

Despre noi

Home » Despre noi
 

Pol Electro Fonda este o companie romaneasca, care ofera de 17 ani o gama completa de materiale, echipamente electrice, surse de iluminat si corpuri de iluminat industriale si decorative.

Compania noastra ofera printre cele mai performante si exclusiviste solutii, livrand astfel produse si servicii de inalta calitate tuturor partenerilor nostri.

In domeniu instalatiilor electrice AVE ELECTROMAG colaboreaza pentru aceasta si noi am ales cu atentie producatorii cu care lucram si ne mandrim cu faptul ca suntem distribuitorii ai unor branduri cu vechime si prestigiu international cu sunt: AVE, HAGER, BERKER, GEWISS, HIMEL, PHILIPS.

Inceputul povestii noastre a constat intr-o nevoie, nevoia de profesionisti in Romania. Si noi, la fel ca majoritatea mesterilor priceputi, am plecat in strainatate in cautarea unui trai decent. Dupa 10 ani de munca pentru altii, in Spania si Germania, ne-am hotarat sa ne luam inima in dinti si sa muncim pentru ai nostri, acasa. Asadar, in anul 2002, ne-am unit economiile si priceperea si am pus bazele propriei companii, care se ocupa de instalatii electrice.

Echipa noastra s-a marit si s-a completat cu mesteri din toate ramurile, asadar am inceput sa realizam si constructii, atat civile, cat si industriale.

Am realizat instalatii electrice pentru zone rezidentiale si cladiri de birouri, lucrari de automatizare in diverse industrii si am executat tablouri electrice.

De asemenea, printre proiectele noastre se numara eficientizarea consumului de energie electrica a iluminatului in supermarketuri si lucrari de mentenanta si service pentru instalatiile electrice din diverse firme.

Suntem dedicati muncii noastre, ne iubim meseria, invatam permanent si ne dorim sa oferim servicii ireprosabile mereu, iar pentru asta ne dam silinta in fiecare proiect.